Tuzla Sakaryalılar Derneği Başkanlığı’na Özlem Fotoğraf Stüdyoları Sahibi fotoğraf sanatçısı, iş insanı Mehmet Açıcı seçildi.

Tuzla Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürlüğü’nde de bir süre görev yapan Açıcı, Tuzla Halk Eğitim Müdürlüğü’nde fotoğraf eğitmenliği yapmış ve çok sayıda sergi açarak geziler tertipleyip bir çok fotoğrafçı yetiştirdi.

Tuzla Sakaryalılar Derneği’nin çiçeği burnunda ki başkanı Mehmet Açıcı yaptığı açıklamada “Biz sivil toplum Kuruluşlarının , demokrasilerin olmazsa olmazları olduğuna inanıyoruz. Şehir derneklerinin günümüz itibariyle yaşamakta olduğumuz şehirlerde,ilçelerde ,kendi doğup büyüdüğümüz, tozuyla toprağıyla harmanlandığımız kendi memleketlerimizin gelenek göreneklerini yaşatabilmek, yöremizin kültürünü yeni nesillere ve yaşadığımız memleketlerin halklarına anlatabilmek, öğretebilmek, hemşerilerimizin sıkıntılarını, acılarını, hüzünlerini, mutluluklarını paylaşarak kaynaşabilmek adına çok önemsiyoruz. Külfetli ve çok önemli bir görevi üstlenmiş bulunuyoruz. Tuzla Sakaryalılar Derneği olarak hemşehrilerimizle bütünleşerek bir çok sosyal hizmete imza atacağız” dedi.