Tuzla Gençlik ve Sanat Merkezi'nin öğrencileri Nil Urhan, Mehmet Emir Akdoğan ve Eren Pelit tarafından İDO Tuzla- Pendik Büyükada seferleri sırasında gerçekleştirilen müzik dinletisi, büyük beğeni topladı. Gençlerin performansı, Büyükada Seferleri boyunca vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl'ün girişimleriyle hizmete açtığı Tuzla-Pendik-Büyükada hattında vapur seferleri başladı. Tuzla Belediyesi Gençlik ve Sanat Merkezi'nin gençleri, İDO Tuzla-Pendik Büyükada Seferleri'nde unutulmaz bir performans sergileyerek yurttaşlara müzik dolu anlar yaşattı. Genç sanatçılar, vapurda gerçekleştirdikleri canlı müzik dinletisi ile yolculuğa renk katarak vapur seferlerini keyifli bir müzik şölenine dönüştürdü.

Gençlik ve Sanat Merkezi öğrencileri, vapurdaki performanslarını adaya da taşıdılar. Müzik şölenine Taş Mektep ziyareti ile devam eden gençler, müzikseverlere keyifli anlar yaşattı. Bu performans, Büyükada Seferleri boyunca vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.