Tuzla 1954 Spor Kulübü'nün yeni Başkanı Gökhan Can kongrede yaptığı açıklamada "Hedefimiz şampiyonluk" dedi.

Gökhan Can kongrede şunları söyledi:

"Çok değerli Tuzla 1954 Spor Kulübü üyeleri ve kıymetli misafirler.

Esas amacı, Tuzlalı Gençleri, Spora ve Türk futboluna kazandırmak olan kulübümüzün genel kuruluna hoş geldiniz. Yeni seçilen yönetim kurulu arkadaşlarımı tebrik eder görevlerinde başarılar dilerim.

Değerli arkadaşlar, öncelikle hedefimiz; Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözüyle yola çıkan, Rol model olarak da Altınordu Spor Kulübünü benimseyen bir spor kulüp olmaktır.

Bu nedenle, Tuzlamızın yetenekli gençlerini bulup, alt yapımız ile beraber, yapacağımız nokta transferlerle birlikte hedefimiz her zaman şampiyonluk olacaktır. Yeni seçilen yönetim kurulu bunu başaracak güçtedir hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bir önceki dönemde görev yapan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, hizmetlerinden ve desteklerinden dolayı da teşekkür ederim. Bu sadece bayrak değişimi. Yeni dönemde de kendilerinden destek isteyeceğimizi, bilmelerini isterim.

Siz değerli üyelerimizden istediğimiz Kulübümüze ve takımımıza sahip çıkmak olacaktır. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim"