Tuzlalıların takımı olarak kurulan ve kısa sürede büyük başarılara imza atan Tuzla 1954 SK olağan 2. Kongresini yaptı. Tek listeyle girilen kongrede kulüp başkanlığa Gökhan Can seçildi. Eski Başkan Necdet Şule kongrede yaptığı konuşmada 1954 yılında kurulan Tuzla 1954 SK’ya her Tuzlalının sahip çıkmasını isteyerek “Mavi-Beyazlı ekibimize desteklerinizi bekliyoruz. Maçlarda tribünlerimizi doldurarak ilçemizin takımına sahip çıkın, kişisel kavgaları, küskünlükleri kenara bırakarak el el ele vererek birlik olursak başarı zaten kendin gelecektir” dedi.

Tuzla 1954 SK Başkanlığına seçilen İBB Meclis Üyesi Gökhan Can ise yaptığı konuşmada “Değerli arkadaşlar öncelikle hedefimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi -Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim- sözüyle yola çıkan, rol model olarak da Altınordu Spor Kulübü’nü benimseyen kulüp olmaktır” dedi.

Can “Tuzlamızın yetenekli gençlerini bulup, alt yapımız ile beraber yapacağımız nokta transferlerle birlikte hedefimiz şampiyonluk olacaktır” dedi.

Kongrede üyeler tek tek söz olarak görüş ve düşüncülerini aktardılar.

 

TUZLA 1954 SK YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

1.     Gökhan Can

2.     Necdet Şule

3.     Erdem Düzel

4.     Serkan Lostar

5.     Tarık Var

6.     Murat Paçacı

7.     Aydın Çelik

8.     Yunus Emre Aşkın

9.     Çetin Bacağıkırık

10.  Tahsin Rakıcı

11.  11 Eyüp Cem Karaoğlu

YEDEK

1.      Baki Tüzün

2.      Salih Feza Eryurtlu

3.      Mustafa Kaçar

4.      Burak Oruç

5.      Murat Sevindik

DENETLEME KURULU

1.      Sertan Özcan

2.      Erdal Karataş

3.      Serdar Denizalp

YEDEK

1.      Faruk Durmaz

2.      Hakan Kılıç

3.      Nezih Mırız