Sahipliğini İlknur Tuğçe Öztoprak ve Tayyip Öztoprak'ın yaptığı Selection Health Fitness Club Darıca'da açıldı.

Kazım Karabekir Mahallesi Gaffar Okan Caddesi Halishane Sokak No:10/A adresinde hizmete giren Selection Health Fitness Club'ın açılışına çok sayıda davetli katıldı.

9 yıldır spor sektöründe oldukça ciddi bir yer edinen Antrenör Tayyip Öztoprak'ın yeni merkezi Selection Health Fitness Club, önemli bir yönetim ve teknik kadro ile beraber açılışını yaptı. Bölgede ihtiyaç duyulan kalite ve yeterlilikte bir spor merkezi haline gelmesi beklenen Selection Health Fitness Club tesisleri içerisinde kardio egzersiz alanı ve serbest ağırlık salonu bulunuyor. Ayrıca tesiste aerobik salonu, pilates stüdyosu, crossfit alanı, bireysel savunma dersleri, dinlenme alanları, soyunma odaları ve kilitli dolaplarda mevcut. Uluslararası sertifikalı fitness eğitmenleri, beslenme danışmanlığı, ücretsiz açık otoparkı ile müşterilerine hizmet verecek olan Selection Health Fitness Club'ın sahiplerinden 4 yıllık Spor Bilimleri Mezunu olan Tayyip Öztoprak, aynı zamanda Türkiye'de sınırlı sayıda olan medical egzersiz antrenörlük belgesine de sahip.

Açılışa özel kampanyalarından faydalanmak isteyenleri Selection Health Fitness Club'a davet eden Antrenör Tayyip Öztoprak, Aylık fiyatların 750 TL, 3 aylık; 2 bin TL, 6 aylık; 3 bin 500 TL ve yıllık fiyatların ise 4 bin 500 TL olduğunu belirtti.

Detaylı bilgi için; (0535) 692 64 87