Genel Merkezi Tuzla'da bulunan Sağlık Eğitim Arama Kurtarma (SEAK) Derneği resmi kuruluşunu yaptı. Başkanlığını Sezgi Akpınar'ın yaptığı SEAK genel kurulunu ve üye kayıtlarını gerçekleştirdi. Yapılan kongre sonrası yönetim kurulu ve görev dağılımı şu isimlerden oluştu.

Sezgi Akpınar (Başkan)

Mustafa Ünlü (Başkan Yardımcısı)

Nalan Ünlü (Genel Sekreter)

Yasemin Yıldız (Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı)

Ferhat Saban (Başkan Yardımcısı)

Av. Aydın Sayar (Disiplin Kurulu)

Serbay Semiz (Denetleme Kurulu Başkanı)

SEAK'ın arama kurtarma, eğitim, ilk yardım ve insani yardım faaliyetlerinde bulunacağını söyleyen Sağlık Eğitim Arama Kurtarma Başkanı Sezgi Akpınar "Derneğimizin bünyesinde arama kurtarma faaliyetleri içinde eğitim almış bir ekiple yola çıktık. Önümüzdeki süreçte AFAD'ın bünyesinde eğitimlerimize devam edip akreditasyon alıp AFAD ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Çaltepe ile Yazı İşleri Müdürü Hande Kocaman'ı başkan yardımcısı Mustafa Ünlü ve Genel Sekreter Nalan Ünlü ile birlikte ziyaret eden SEAK Başkanı Sezgi Akpınar "Basın milletin müşterek sesidir, Atatürk'ün söylediği gibi dördüncü kuvvet olduğunu biliyoruz…SEAK olarak yapacağımız projelerimizde basınımızın sesimizin duyurulmasında konusunda bizlere yardımcı olacaktır, faaliyetlerimizi kamuoyuna aktaracaktır" dedi.