Tuzla Belediyesi ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği işbirliği ile düzenlenen ve 21 gün süren 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda Şampiyon Tuzla Kent Konseyi oldu. Tuzla Kent Konseyi final maçında Tuzla Gümüşhaneliler Derneği’ni 3-0 yenerek turnuvayı 1. tamamladı. Tuzla Belediyesi ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği işbirliği ile düzenlenen 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası final maçında Tuzla Kent Konseyi Tuzla Gümüşhaneliler Derneği’ni 25-14, 25-23 ve 25-23’lük setlerle 3-0 yenerek Şampiyon oldu. Şampiyon Kent Konseyi’nin Kupasını Dr. Şadi Yazıcı Verdi Tuzla Belediyesi veİstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği işbirliği ile düzenlenen 32 takımın yer aldığı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi ve İbni Sina Ortaokulu Spor Salonlarında gerçekleştirildi. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı turnuvada rakiplerine set vermeden Şampiyon olan Tuzla Kent Konseyi mutlu sona ulaşırken, Şampiyonluk Kupasını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın elinden aldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, centilmence geçen turnuva süresince katılan tüm takımlara teşekkür ederken, sporun aynı zamanda kardeşlik ve beraberliğin simgesi olduğunu ifade etti. Başkan Şadi Yazıcı ayrıca dereceye giren takımlara Kültür Gezisi müjdesi de verdi.

Tuzla Kent Konseyi Başkanı Funda Torlak, “Takımımla Gurur Duyuyorum” Finale gelene kadar rakiplerine set dahi vermeyen Tuzla Kent Konseyi takımı haklı bir gurur yaşarken, Şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Tuzla Kent Konseyi Başkanı Funda Torlak takımıyla gurur duyduğunu belirterek, “Tuzla Belediyesi ve Avrasya Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen turnuva oldukça başarılıydı. Turnuva Tuzla özelinde iletişim, samimiyet ve kaynaşmaya vesile oldu. Bu vesile ile yapılan her güzel işe desteklerini esirgemeyen Tuzla Belediyemizin kıymetli Başkanı Dr. Şadi Yazıcı beye ve Avrasya Gazeteciler Derneği Başkanı Oğuzhan Bayrak ve yönetimine ayrıca turnuvanın başından sonuna kadar süreci iyi bir şekilde yöneten hakem ve teknik heyetteki arkadaşlara teşekkür ederiz. Turnuvaya katılan kurumları ve sporcularını canı gönülden tebrik ederiz. Sporun dostluk olduğu nice etkinliklerde tekrar görüşmek üzere” dedi. Tuzla Gümüşhaneliler Derneği’nin Haklı Gururu Tuzla Belediyesi ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği işbirliği ile düzenlenen 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nı 2. Olarak tamamlayan Tuzla Gümüşhane İl Derneği'nin kupasını AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Talha Tayfur verdi. Turnuvaya son gün dahil olan ve birbirinden güçlü rakipleri eleyerek finale kadar yükselen Tuzla Gümüşhane İl Derneği takımı da oynadığı oyunla herkesin beğenisini topladı. Tuzla Gümüşhane İl Derneği Başkanı Yusuf Yazıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Tuzla Belediyesi ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği işbirliğiyle düzenlenen 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında Şampiyonluk maçında Tuzla Gümüşhaneliler Derneği olarak final maçında 2. olduk. Bu gurur hepimizin, bu başarı bütün hemşehrilerimize armağan olsun. Başından sonuna kadar canla başla mücadele eden ve bizi en iyi şekilde temsil eden takımımıza, Başkanımız Yusuf Yazıcı'ya ve dernek yönetimine teşekkür ederiz. Ayrıca 1. olan Kent Konseyi ve 3. olan GİSBİR’i tebrik ederiz. En önemlisi spora sporcuya ve sivil toplum derneklerine bu güzel gururu yaşatan Tuzlanın mimarı Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı'ya teşekkür ederiz. İnşallah daha nice güzel organizasyonlarda Tuzla Gümüşhaneliler Derneği olarak bulunacağız” dedi.

GİSBİR 3. Tamamladı Tuzla Belediyesi ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği işbirliği ile düzenlenen 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası 3.lük - 4.lük maçında GİSBİR, Tuzla Hemşeri Dernekleri Platformu’nu 25-09, 25-16 ve 25-10'luk setlerle setlerle 3-0 yendi ve turnuvayı 3. bitirdi. Turnuvanın son gününe gençler ve turnuvaya katılan kurumların taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Turnuvanın işbirlikçilerinden İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği Başkanı Oğuzhan Bayrak, turnuvanın bu sene ikincisini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bayrak, turnuva boyunca hafızalara kazınan birçok güzelliğin yaşandığını bunların en önemlisinin ise birbirine rakip siyasi parti temsilcilerinin protokol maçında aynı takımda dostluk ve kardeşlik içinde oynamaları olduğunu kaydetti. Dostluk içerisinde geçen Tuzla Belediyesi ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği işbirliği ile düzenlenen 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda dereceye giren takımlar Tuzla Kent Konseyi, Tuzla Gümüşhaneliler Derneği ve GİSBİR oyuncuları hep birlikte resim çekilerek sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu bir kez daha gösterdiler.