Kanal D'de yayınlanan Dilek Taşı’nda Rüçhan’ı başarılı oyuncu Özge Özberk canlandırıyor ve dizideki rolü kalıcı iz bırakacak. Birçok iddialı eserle izleyici karşısına çıkan Özbek, kendisini 1980’li yıllara götürecek “Dilek Taş” dizisindeki rolünü anlattı.

Özge Özberk, canlandırdığı Rüçhan karakterini şöyle tanımlıyor: “Başta sorunlu gibi görünse de pek çok şeyle mücadele etmiş, savaşta sertleşmiş bir kadın savaşçı. Çocuklarına çok önem veren biri. Sürekli sorunları çözmeye çalışan bir karakter. Sorunları hem yaratıyor hem de yaratıyor. Rüçhan’ın kayınvalidesi çok katı ve kendisi de onunla kendi yöntemleriyle baş etmeye çalışıyor. Böyle güzel bir karakteri Hayata kazandırabildiğim için çok mutluyum.”

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taş filmi, dramatik senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla büyük ilgi görüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Diilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz gibi başarılı isimler bulunuyor. Oyunun senaryosu Kansnan tarafından yazıldı.