Tuzla'nın okul kıyafetinde markası olan Semra Butik kuruluşunun 29. yıl dönümünü bugüne özel bir törenle pasta keserek müşterileri ile birlikte kutladı.

TUZLA'NIN MARKASI EN BÜYÜK OKUL KIYAFETİ MAĞAZASI : SEMRA BUTİK

Tuzla'nın en büyük okul kıyafeti mağazası olan Semra Butik'in girişimci iş insanı Semra Usta OLAY mikrofonuna kuruluşunun ilk yıllarını anlatırken oldukça duygulandı. Usta yaptığı açıklamada "Çok duyguluyum şuanda 29 yıl önceki dükkanımın açılışı geldi aklıma. Çok mutluyum bir bayan olarak 29 yıldır Tuzla'da eğitim camiasına hizmet veriyorum…Çok güzel bir sektörde çalışıyorum. Çocuklarla iç içeyim. Hergün gençleşiyorum bu işi yaptığım için " dedi.

BİR ANDA KARAR VERDİM VE BİR BAKTIM 29 YIL GEÇMİŞ

"İşyerimin açılışını 29 yıl önce bir anda karar verdim. Bir öğretmenim teşvik etti beni.Tuzla Lisesi'nden Hamiyet Hocam'ın -Sen bu işte çalış , sonra başka işe yönelirsin- demişti. Bende bu sektöre girdim ve çalışmaya başladım. 1995 yılında kendi işyerimi açmaya karar verdim. O günden bu güne yıllar su gibi akıp geçmiş…" dedi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Semra Butuk'in 29. Yıl dönümünü 30 Ağustos Zafer Bayramı ile aynı gün yapmayı planladıklarını söyleyen Semra Usta "Bugün büyük zaferin 102. yıl dönümü…Büyük zaferi gururla ve onurla kutluyoruz…." dedi.

HABERİN DETAYLARINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ: