CHP’den Kocaeli milletvekili aday adayı olan Gebze Ticaret Odası’nın eski başkanı Nail Çiler önceki gün Happy Inn Gebze Hotel’de basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Çiler TBMM’de farklı bir milletvekili olmak istediğini ifade etti. İftar yemeğine CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, SKM Başkanı Yakup Yılmaz, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş ile basın mensupları katıldı.

Programda bir konuşma yapan CHP milletvekili aday adayı Nail Çiler, iş ve oda başkanlığı döneminde Gebze basının her zaman projelerine destek verdiğini belirterek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

GTO TAKİP EDİLEN ODA OLDU


Çiler konuşmasında şunları ifade etti:
“Bu bir veda konuşması değildir bir görev değişimidir. GTO’da ben sonra gelen başkana, meclis başkanına, yönetim kuruluna ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlar tacirin, tüccarın, emekçinin yanında olan değerli kardeşlerimdir. Odayı teslim ettim gözüm arkada kalmayacak.
Gebze Ticaret Odası 365 oda ve borsa arasında hiç yapılmayanları hayata geçirdi. Takip eden değil takip edilen oda oldu.”dedi.
Oda başkanlığı sırasında tarafsız olmak zorunda olduğunu ifade eden Nail Çiler, “Ancak bugün geldiğimiz noktada ülkenin vatanseverlere ihtiyacı var, cüzdanını düşünmeyen, ülkesinin güzel günlerini düşünen seçilmişlere ihtiyacı var.

GEBZELİ ADAYLAR SEÇİLECEK SIRADAN GÖSTERİLSİN

1 milyon 15 bin seçmenimiz var. Gebze seçmen açısından Kocaeli’de birinci sırada. Ben siyasi partilerden, Gebze bölgesinden aday adayların seçilebilecek yerden gösterilmesini istiyorum. Biz orada siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun bir ekip olacağız, projeler hayata geçireceğiz. İlk projeniz nedir diye soracak olursanız, bizim bir eğitim ve araştırma hastanesi önerimiz vardı. İnsanlar niye Umuttepe’ye gidiyor. İlk yapacağımız iş eğitim ve araştırma hastanesini faal hale getirmek. Ben hep şunu söyledim, birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, yada yok olup gideceğiz.

5 ŞUBAT’DA İMAR AFFI ÇIKACAKTI!

6 Şubat’ta bu ülke korkunç bir manzarayla karşı karşıya kaldı. Binlerce yıl içinde olması gereken iki ayrı deprem aynı anda oldu. Onlar hepsi bizim canımız, kaybettiklerimize üzüldük. Bütün ülke tek yürek olduk.
Eğer bu deprem olmamış olsa 5 Şubat’ta torbada ne vardı biliyor musunuz, imar affı vardı. Bunlar güzel şeyler değil. Dirençli evler, kentler, konutlar yapsak bugün az bir zayiatla atlatabilirdik. Bugün o bölge Türkiye’nin tahıl deposu, yüzde 16’sını karşılıyor.”

FARKLI BİR MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTİYORUM

Gebze’nin Büyükşehir statüsünde il olmak istediğini ifade eden CHP aday adayı Nail Çiler, “Vekil arkadaşlarımızla konuşuyorum Gebze’nin il olmasına kimse karşı değil. Cumhuriyetin 100. Yılında 100 il olacak denildi, Gebze 100 içinde olmalıdır. Ben oraya o rozeti takmak, o koltuğa oturmak için gitmiyorum sizin sesiniz, eliniz kulağınız olmak için gidiyorum. Farklı bir milletvekili olacağım, bunu ispatlayacağım.
Biz eser bırakmak istiyoruz. Gebze’ye geldiğimden beri ne istediğimsem onu yaptım. Hünkar Çayırı halkın malıdır dedik, Fatih Sultan Mehmet tarihe mal olmuş, İstanbul’u fetih ederken ben gönülleri fetih ediyorum demişti. Hünkarın kemikleri sızlardı. Basın bana destek verdi.
Askeri kışla gitti dedik, millet bahçesi oldu kötümü oldu? Ben kendimi vitrine çıkarmak için değil bu kenti vitrine çıkarmak için meclise gitmek istiyorum.”