Tuzla İstasyon Mahallesi Muhtarı Şerif Ülkar 30yıldan beri İstasyon Mahallesi’nin muhtarlığını yapıyor. Saatçilik mesleğinden emekli olan Şerif amca artık çok yorulduğunu söyleyerek önümüzdeki yerel seçimlerde aday olmayacağını söyledi.

Şerif Ülkar çalışma hayatı süresince de halkla iç içe olmuş. Sorunlarını çözmeye çalışmış 77 yaşındaki Ülkar, “ 30 yıldır mahallemize hizmet ediyorum. Ben seçmenime sonuna kadar güvendim. Beni ne zaman arasalar telefonumu açtım. Geldiklerinde beni muhtarlıkta buldular. Cumartesi ve Pazar günleri bile çalıştım, tatil yapmadım, izin almadım. 30 yıllık görev süresi içerisinde beni destekleyen ve desteklemeyen tüm İstasyon Mahallesi sakinlerine saygılarımı sunuyorum. Ama artık çok yoruldum, önümüzde ki yerel seçimlerde aday olmayacağım. ” dedi.

OLAY’IN NOTU: Önümüzdeki günlerde İstasyon Mahallesi Muhtarı Şerif Ülkar ile yaptığımız video ropörtajı yayınlayacağız. Geçmişe doğru yolculuk yapacağız…O’nun ağzından anılarını ve mahallesine yaptığı hizmetleri dinleyeceğiz.