Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, ''Günümüzde sanayici olmak zor. Bizde yüz yılı devirmiş sanayici parmakla gösterilecek kadar az. İşe başlarken her işletmeci kendi anayasasını yazmalı.'' dedi.

CHP Milletvekili Çiler, İMES OSB'de faaliyet gösteren DDC Makina'yı ziyaretinde bir çok konuda görüş belirtirken, DDC Makina'nın ihracattaki başarılarından övgüyle söz etti. Çiler, ''DDC Grup'un farkı iş kollarındaki başarılarını biliyordum, DDC Makina 'nin ise elde ettiği sonuçları tebrik ediyorum. '' şeklinde konuştu.

ÇALIŞANLARLA YEMEK YEDİ

Katıldığı uluslararası fuarlarda Türkiye'nin yerli ve milli markası olarak öne çıkan DDC Makina yönetimi, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'i ağırladı. DDC Grup'u ziyaret eden Milletvekili Çiler, DDC Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk tarafından fabrika girişinde karşılandı.

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu gibi temizlik konfeksiyon malzemeleri üreten fabrikaların imalat makinalarının imal edildiği DDC Makina'da, üretim hatlarını gezerek demo imalatlarını izleyen milletvekili, öğlen saatine denk gelen ziyaretinde, öğlen yemeğini fabrika çalışanlarıyla yemekhanede yedi. Mor tişört, beyaz pantolanlu spor kıyafetle gelen Çiler, Gebzespor mesajı da verdi.

''En güzel yemek alın teri sahibi emekçilerle aynı sofrada paylaşılan yemektir '' diyen Çiler, burada DDC işçileriyle bir süre çay sohbeti yaptı. GTO Başkanlığı döneminde Gebze'ye kazandırdığı hizmetleri anlatan Nail Çiler, çalışanların sorularını yanıtlarken , çeşitli siyasi mesajlar da verdi.

DDC YÖNETİMİ SUNUM YAPTI

Kocaeli Milletvekili Nail Çiler , daha sonra DDC Grup yönetim katında gerçekleşen toplantıya katıldı. DDC Grup Başkanı Muhammet Öztürk, Başkanvekili Hatice Öztürk, Başkan Yardımcısı Eyüp Şahin, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Ertekin, Finans Direktörü Mustafa Kemal Yılmaz, Mali Müşavir Zekeriya Ayrancı, Hukuk Müşaviri Av. Beril Halisçelik ve Öztürk'ün danışmanının da hazır bulunduğu toplantıda , DDC Grup'un iştirakleri ve faaliyetleri konusunda Çiler'e sunum yapıldı.

Sanayici Muhammet Öztürk'le çok eskiye dayanan bir dostluğu bulunduğunu dile getiren Milletvekili Nail Çiler, ''2003 yılından beri tanışırız. O gün neysek bugün de dostluğumuz aynı. Muhammet kardeşim çok yetenekli, başarılı bir iş insanıdır. Şimdi de kendisinin sanayideki başarılarını görünce gurur duyorum.'' dedi.