Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe Başkanlığı’na atanan Aslan Ali Baş ve yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Göreve geldikleri bir ay içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş “ Atamamızın ardından bir ay içerisinde yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Tuzlamızın bütün mahallelerine girdik. Ev ve işyerlerinde vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Sorunlarını tek tek dinleyerek çözüm bulmak için çalıştık. “ dedi.

CUMHUR İTTİFAKININ OYLARINI ARTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

MHP’nin oylarını Tuzla’da yükseltmek için kandilerine hedef koyduklarını söyleyen Aslan Ali Baş “Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte belirlediğimiz plan ve program çerçevesinde gece gündüz demeden Cumhur ittifakının oylarını ilçemizde artırmak için çalışıyoruz…Partili partisiz ayırımı yapmadan vatandaşlarımızın gönüllerine girmek için mücadele ediyoruz. Kapı kapı dolaşıp Cumhur ittifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

“HAYATTA RİSK ALMAYI SEVERİM”

14-15 Yaşından beri Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi içinde severek görev yaptığını söyleyen Aslan Ali Baş “Mevcut ilçe teşkilatımızı fesih etmedik…Mevcut yönetimimize ilaveler yapıyoruz. Ben hayatta risk almayı severim. Bir görevi aldıysam onu layıkıyla en iyisini yapmak isteyen bir yapım var…MHP’yi Tuzla’da en iyi durumu getirmek için arkadaşlarımla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.