Hayrettin ALBAYRAK

Türk futbolunun efsanelerinden Eskişehirspor’un durumu vahim. 3.Lig’de son sırada olan Kırmızı-Siyahlılar amatör liglerin eşiğinde. Bir mucize olmazsa Es-Es gelecek sezon BAL’da mücadele edecek. Daha önce aynı yollardan geçtiğimiz için yaşadıklarını en iyi biz biliriz, onları en iyi biz anlarız. Biz armamızı, kuruluş tarihimizi değiştirmeden çok şükür ki geri döndük. Umarım Eskişehirspor da bunu başarır, bunu tüm kalbimle isterim.

 MUTLAKA YAŞAMALI


Eskişehir bir futbol şehri, arkasında çok ciddi bir taraftar kitlesi var. Böylesi büyük bir camianın tarih olmasına asla gönlüm razı olmaz. Eskişehirspor’u yaşatma adına verilecek mücadeleye, başlatılacak kampanyalara kişisel gücümle katkı vermeye hazırım. Elbette Kocaelispor Kulübü’nün, taraftarının da bu konuda duyarlılık göstermesi lazım. Zamanında biz o zor günleri yaşarken, Eskişehirspor yanımızla olmuştu. Şimdi sıra bizde.

YARDIM KAMPANYASI


Eskişehirspor aslında 2 yıl önce transfer tahtasını açıp ligde kalma adına bir adım atacaktı. Ancak karşısına önemli bir engel çıktı. Trabzonspor Kulübü, Erkan Zengin transferinden doğan 6 milyon TL bonservis alacağını ötelemedi, rakamda hiç indirim yapmadı. Böyle olunca Kırmızı-Siyahlılar tahtayı açamadı. Ulusal gazetelerde, haber sitelerinde dikkatinizi çekmiştir. Trabzonspor’a olan 6 milyon borcun ödenmesiyle ilgili bir kampanya başlatıldı.

 YAKIŞANI YAPALIM


1.Lig Kulüpler Birliği ile Eyüpspor Kulübü 250’şer bin TL’lik destek sağladı. Devamı gelecek, kısa zamanda 6 milyon TL toparlanacaktır inancındayım. Bu noktada Kocaelispor yönetiminin ve Hodri Meydan Taraftar Derneği’nin de kampanyaya bağış yapması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Eskişehirli dostlar bu zor günlerde en fazla bizim elimizi uzatması bekliyordur. Diliyorum kısa zamanda bağışlar gelir, yakışan yapılır.