İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hasan Uzunyayla'nın oğlu Deniz ile Şalin'in düğününde yan yana görüntülenirken, CHP eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da aynı karede yer aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Tuzla eski İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun düğününde bir araya geldi. Yan yana oturan ikili, takdimler sırasında birbirlerini alkışlayarak samimi bir görüntü sergiledi. Düğünde, eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da hazır bulundu.

CHP'NİN ZİRVESİ BU DÜĞÜNDEYDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Tuzla İlçe Örgütü eski başkanı Hasan Uzunyayla'nın oğlu Deniz Uzunyayla, Özdemir ailesinin kızları Şalin Özdemir Pendik'te yapılan muhteşem düğünle hayatlarını birleştirdiler. Düğüne CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, milletvekilleri ve CHP'nin üst düzey yetkilileri katıldı. Deniz ve Şalin'in nikah akitlerini İBB Başkanı İmamoğlu kıyarken evlenme cüzdanını nikahın şahitlerinden Kemal Kılıçdaroğlu kız tarafına verdi. Gece geç saatlere kadar süren düğünde davetliler doyasıya eğlendiler.