HANDE KOCAMAN

Sağlık Eğitim Arama Kurtarma (SEAK) Derneği Başkanı Sezgi Akpınar ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa ünlü, Nalan ünlü, Firuzan öziş, Dilek Semiz, Gökhan Karadaş Hande Kocaman Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney'i makamında ziyaret etti.

AKPINAR KAYMAKAM GÜNEY'İ BİLGİLENDİRDİ

SEAK hakkında dernek başkanı Sezgi Akpınar'dan bilgi alan derneğin projelerini dinleyen Kaymakam Ü. Hüseyin Güney sivil savunma afet müdahalesi seminerleri mevzuatın afet olağanüstü haller tek bir kanun haline indirilerek sade bir kanun yazılması gerektiğini belirterek " Bizim yapmamız gereken afetlerde çok kısa süre içerisinde insanları kurtarmak. Yük olan değil canını dişine takan yük alan sizin gibi insanlara ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

KAYMAKAM GÜNEY "SEAK'A DESTEK OLACAĞIZ"

Sağlık Eğitim Arama Kurtarma Derneği'ne destek olacaklarını söyleyen Kaymakam Güney "Bu desteğimiz amasız, fakatsız tam destek olacaktır. Sizler görevinizi en iyi şekilde yaptığınız sürece bizler üzerimize düşeni yapacağız…Projelerinizi Tuzla İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ile paylaşıp en kısa zamanda hayata geçirelim" dedi.