İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği’nin geleneksel hale getirdiği 5 gün süren çalıştay Antalya Alanya’da sona erdi.

Istanbul Avrasya gazeteciler derneğinin Bu sene Antalya Alanya’da düzenlediği Çalıştay sona erdi Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca TGF Genel Başkan yardımcısı Levent Altun ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneğine üye 30 gazetecinin katılım sağladığı çalıştay da kapanış konuşması yapan Başkan Oğuzhan Bayrak, “ Geleneksel hale getirdiğimiz beş gün süren çalıştayımızın bu sene de sonuna geldik, Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Çalıştayımızı, bizleri ve gazeteci dostlarını yalnız bırakmayan Türkiye Gazeteciler Cemiyet başkanı Yımaz Karacaya, TGF Genel Başkan yardımcısı Levent Altun’a katılımlarıyla ve gazeteci arkadaşlarımıza verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sene gerçekleştirmiş olduğumuz çalıştay da, meslektaşlarımın yaşadıkları sorunları dinledik ve sorunlarına çözüm yolları bulmaya çalıştık, Bu çalıştayımızın en büyük faydalarından biride meslektaşlarımın birlik ve beraberliğini sağlamak oldu. Başkan Bayrak, bu çalıştayda gazeteci arkadaşların gelecekteki çalışmalarıyla ilgili gündem hazırlayarak çözüm yolları arıyoruz” dedi.
Çalıştaya onur konuğu olarak katılım sağlayan TGF Başkanı Yılmaz Karaca kapanış konuşmasında da şunları söyledi. “Gazetecilik mesleğinin ne kadar zor olduğunu, Gazetecilerin yaşadığı sorunları biliyoruz. Ama bu tür çalıştaylar gazetecilerin birlik beraberlik içinde daha verimli çalışmalar yapmasına vesile oluyor. Tüm cemiyetlerin bu tür etkinlikleri yapması gerektiğini düşünüyorum. Gazeteci arkadaşlarımı dinlerken bu tür Çalıştayların ne kadar verimli olduklarını düşünüyorum. Çalıştayı düzenleyen Avrasya Gazeteciler Dernek Başkanı Oğuzhan Bayrak ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi.
İstanbul Avrasya Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği 5 gün süren Çalıştay, Toplantılar, Alanya’nın Tarihi ve Turistik yerlerin gezilmesi, Tekne turu etkinlikleriyle sona erdi.