Meslekte 43 yıl Gebzede 33 yıl.Yirmi yaşında başladığım öğretmenlik mesleğini Devletime olan borcumu 43 yıl çalışarak ödemiş bulunmaktayım.Mesleğe 15.01.1979 yılında Van Özalp 2 yıl.Kastamonu Cide 4 yıl.Erzurum Pasinler(Hasankale) 4 yıl ve bunun 33 yılı Gebzenin çeşitli okullarında Yönetici olarak geçti. 5 yıl Gebze Yavuz Selim İlköğretim okulu.9 yıl Dumlupınar İlköğretim okulu. 7 yıl 50.yıl Chrysler ilköğretim okulu. 9 yıl Koç Ortaokulu. 3 yıl Mustafa Üstündağ Ortaokulu.

KARNEMİ ALDIM EMEKLİ OLDUM

Son ders,son zil,son karne ve son Bayrak töreni yaparak Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulundan birinci dönem sonunda Karnemi alarak Emekli oldum. Bu süreçlerde okuttuğum binlerce öğrencilerimden bir çoğu bugün Kamu kurum ve kuruluşlarında yönetim alanında ve diğer alanlarda çalışmaktadır. Hepsiyle gurur duyuyorum. İnşallah bundan sonraki çalışma hayatım biraz dinlendikten sonra Oğlumun şirketinde Eğitim danışmanlığı ,çalışanlara eğitim vermek, oğluma destek olmak,anılarımı yazmak,Eğitimle ilgili tecrübe ve birikimlerimi yazarak kitaplaştırmak istiyorum.

HAKKINIZI HELAL EDİN

Özel okul,etüt,dershane ve eğitimle ilgili kurslarda çalışmayı düşünmüyorum…Çok şükür,Allah’a bin şükür Alnımın akıyla bugünleride gördüm…Hakkınızı helal edin.Benim hakkım helal olsun…ALLAH’A EMANET OLUN.

OKULUNA BÖYLE VEDA ETTİ

Yılların başırılı ve kıdemli eğitimcisi Mustafa Üstündağ Okulu Müdürü İrfan Yılmaz okuluna böyle veda etti ve okul önünde okul yönetimi ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.