Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in Cumhuriyet Halk Partisi listesinden Kocaeli milletvekili aday olacağı  iddiası büyük yankı yaptı. Çiler'in bugün CHP Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme yapacağı öğrenildi.

Edilien bilgiye göre GTO Başkanı Nail Çiler'in Gebze'de ki bir grup doğu ve güneydoğu iş insanlarının teşvik ve zemin hazırlamasıyla Kılıçdaroğlu ile detayları görüşeceği belirtilirken, Çiler'in CHP Kocaeli Milletvekili adayı olarak listelerden aday gösterileceği iddia edildi. Nail Çiler'in bugün yapacağı görüşmeden sonra GTO başkanlığından istifa edeceği belirtildi. 

GTO Başkanı Nail Çiler, görüşmenin çok olumlu geçtiğini ifade ederek, “Gebze için hayırlı olsun, ben aday adayı değilim, CHP’den aday oldum” dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Kıbrıs’ta görüştüğünü de ifade eden Çiler; “Bugün de beni çağırdı ve makamında kahve içtik. Adaylığımız Gebze için hayırlı olsun. Gebze için, sizler için, Alaettin Kurt için aday oldum. Biz bu memlekete gönül verdik, bizi buradan kimse kopartamaz. Gebze’de yapılacak çok işimiz var. Gebze’nin il olması mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz” dedi.