Gelecek Partisi Tuzla İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Gökhan Özkan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri yazılı bir açıklama yaparak partilerinden istifa ettiklerini duyurdular.

İŞTE O YAZILI AÇIKLAMA,

KAMUOYUNA DUYURULUR

16 Mart 2020 de Gelecek Partisi Tuzla Kurucu liçe Başkanlığına atandığım ilk günden itibaren arkadaşlarımız ile birlikte çıkmış olduğumuz yolculukta partimizi her kulvarda en İyi şekilde temsil ettik ve var gücümüzle çalıştık.

Maalesef il Başkanlığımız ile gelinen son durumda siyaset yapma noktasında bütün yollar tıkanmıştır. Gerek İl Başkanımız gerekse İstanbul Milletvekilimiz ve Grup Başkan Vekilimiz İstanbul'u kendi tekeline almış ve bu doğrultuda hareket etmektedir.

İstanbul İl Başkanlığımız da ehliyet ve liyakat sahibi bütün arkadaşlarımız partimizden tasfiye edilmiş olup İstanbul teşkilatımız bir takım çıkar odaklarının himayesine girmiştir.

Son olarak İstanbul'da çok sayıda ilçe Başkanlığımız kapanmış ve birçok İlçe teşkilatımız istifaya zorlanmıştır. Kurucu II Başkanımız, Grup Başkan Vekilimiz ve İstanbul Milletvekilimiz Sn. Isa Mesih Şahin'in ilçesi durumunda olan Kadıköy İlçe Başkanlığımız maddi imkânsızlık nedeni ile İlçe Başkanımızın bütün gayretleri sonucunda bu döneme kadar ayakta kalmıştır. Gelinen son noktada Sn. İsa Mesih Şahin'in sınıf arkadaşı İl Başkan Vekilimiz ve yine Sn. Isa Mesih Şahin'in kuzeni İl Başkan Yardımcimiz İlçe Başkanlığımızın merkezi durumu ve düşük kira durumu firsata çevirip ilçe binamızı hukuk bürosuna çevirmiş olup İlçe Başkanımıza ilçeyi boşaltması noktasında baskı yapmaktadır.

Bu yaşanan olayı ve birçok durumu partimizin yetkili organlarına iletmiş olup gerekli önlemlerin alınması noktasında verdiğimiz mücadelemize kayıtsız kalınmış, çözüm yollarımız tıkanmıştır.

Tuzla Kurucu İlçe Başkanlığı ve üyesi olduğum partimizden birçok liçe Yöneticimiz ve

Üyelerimiz ile birlikte istifa etmiş bulunmaktayız.

Kamuoyuna duyurulur.

Gökhan ÖZKAN