Eskişehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin olağan genel kurul toplantısı dermek merkezinde yapıldı.   Başkanlığa tekrar Orhan Aktepe seçildi. Genel kurul toplantısında konuşan dernek başkanı Orhan Aktepe şunları söyledi. “Tüm hemşehrilerimi, STK temsilcilerini şahsım  ve yönetim Kurulu adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Öncelikle bir kez daha yönetim ekibimize ve şahsıma gösterdiğiniz teveccühten ötürü hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Yapmış olduğumuz genel kurulun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

 Aldığımız değerli ve büyük  mirasın sorumluluğunun farkındayız. Ben ve ekibim bu dönemde ESKUYAD’n var olan gücüne güç katmaya, birbirinden önemli ve değerli projelerimiz ile sizlere hizmet sağlamaya devam edeceğiz.

Güvenli yarınlar için görev süremiz boyunca hemşehrilerimizin meselelerine duyarlılık göstermeye, gayret ettik. Hemşehrilerimizin taleplerini, sorunlarını ve sıkıntılarını ilgili mercilere taşıdık ve yanlarında olduk. ESKÜYAD”ı hayatının bir parçası yaparak bugünlere taşınmasında önemli katkısı olan, kuruculara, başkan ve yöneticilerimize, hemşehrilerimize, şahsım ve yönetim Kurulu adına şükranlarımı sunarım.

Tüm geçmiş dönem başkanlarımız, dernek yöneticilerimiz bana ve ekibime fikirleriyle ve tecrübeleriyle yol göstereceklerdir. Gelecegimiz icin, Türkiye’miz icin, ESKÜYAD için bugün el ele verme, omuz omuza olma vaktidir.  ESKÜYAD öyküsünü beraber yazmaya devam edecegiz. Geldiginiz ve bu sorumluluğu bizimle paylaştığımız için şükranlarımı sunarım dedi.

Eskişehirliler Dernegi yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu. Orhan Aktepe Fatih Eryılmaz Kadir Kurnaz, Murat Yıldız, Bayram Kurnaz, Savaş Çamlı, Özgür Özden, Kezban Yurter Mola ,Emine Çamlı, Şerife Ekizkuyu, Raziye Özden Denetim Kurulu Asil üye Cemil Atintaş Aydın Kaçar Tuncay Tunca dan oluştu