Ergünler Lojistik'ten depremzedelere 30 tırlık yardım malzemesi

Körfez’de faaliyet gösteren ve Darıca'da yaşayan iş insanları Veysel Ergün ve oğulları Faysal Ergün ile Furkan Ergün'ün sahibi olduğu Ergünler Lojistik, depremzedelerin yaralarını sarmak için 30 Tırlık yardım malzemesi gönderdi. Lojistik yetkilileri tarafından hazırlanan bebek bezi, su, ısıtıcı, jeneratörler, giyim malzemeleri ve kumanyadan oluşan yardım kolileri, 30 tane yardım TIR'ına yüklenerek deprem bölgesine gönderildi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde 7,7 büyüklüğünde meydana gelen ve 10 ilimizde büyük yıkıma yol açan deprem sonrası, mağduriyet yaşayan vatandaşlara bir destekte Körfez’de bulunan Ergünler Lojistik'ten geldi.

30 TIR'dan oluşan yardım malzemesi hazırlayan Ergünler Lojistik, afet bölgesine destek vermek isteyen yardımseverlerin de sevkiyatını yaptı. Bebek bezi, su, ısıtıcı, giyim malzemeleri, jeneratörler ve kumanyadan oluşan yardım malzemelerini taşıyan 30 tane TIR afet bölgesine gitti.

HER GÜN 2 TIR DEPREM BÖLGESİNE GİDİP GELİYOR

Halen günde Valilik onayı ve desteği ile 2 TIR'ın deprem bölgesine gidip geldiğini ifade eden Darıca'da yaşayan iş insanları Veysel Ergün ve oğulları Faysal Ergün ile Furkan Ergün, ''Her zaman ülkemizin ve vatandaşlarımızın yanındayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. El ele verip inşallah bu zor günleri atlatacağız'' dediler. Denizcilik sektöründe de faaliyet gösteren Ergünler Lojistik, ayrıca bu ay ki kazançlarının %25'ini de deprem bölgesine bağışladıklarını açıkladı.