İlçedeki ihtiyaçları yerinde tespit etmek amacıyla ziyaretlerini sürdüren Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, esnafların ve vatandaşların taleplerini dinleyerek yerinde çözüm ekibiyle yanlarında olduklarını söyledi. 

Göreve geldiği günden bu yana her fırsatta mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün adresi bu kez Yayla Mahallesi oldu. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile mahalle muhtarı Alaattin Topçu eşlik etti. İşletmeleri tek tek gezerek hayırlı işler dileyen Başkan Eren Ali Bingöl,  vatandaşlarla da yakından ilgilenerek ilçeye ilişkin talep ve önerileri dinledi.

Tuzla Belediyesi’nin devam eden çalışmaları ile ilgili vatandaşları bilgilendiren Bingöl, “Bugün, Fevzi Çakmak ve Kazım Karabekir Caddesi'nde bulunan esnafımızı ziyaret ettim. Kentimizin ekonomik ve sosyal dokusuna katkıda bulunan değerli esnafımızla bir araya gelerek, ortak akıl ile kentimizdeki hizmetlerin sürekliliğinde ve taleplerin karşılanmasında çözüm odaklı olarak çalışıyoruz. Tuzla’mızı daha güzel günler bekliyor, esnafımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşların talepleri için ‘Yerinde Çözüm’ ekibine sık sık notlar aldıran Eren Ali Bingöl, taleplerin çözüme kavuşması için de ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Eren Ali Bingöl, esnaf ve vatandaşlarla kurduğu diyaloglarla yerel yönetim ve halk arasındaki bağı güçlendirmeyi hedeflediklerini vurguladı.