Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her pazartesi geleneksel hale getirdiği okul buluşmalarına Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek devam etti. Bayrak Töreni’nde öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyan Başkan Yazıcı, törenin ardından okuldaki öğretmenlerle bir süre sohbet ederek çocukların eğitiminde eksik kalan noktaları tamamlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Başkan Yazıcı, daha sonra lise öğrencileriyle ‘nereden geldik, neredeyiz, nereye gidiyoruz’ temalı interaktif bir sohbet gerçekleştirdi.

 ‘Okul- Kurum Geliştirme Buluşmaları’ projesi kapsamında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Bayrak Töreni ile başlayan programda Başkan Yazıcı’ya Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır eşlik etti. Ardından okuldaki başarılı öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Öğretmenlerle de bir süre sohbet eden Başkan Yazıcı, daha sonra lise öğrencileriyle ‘nereden geldik, neredeyiz, nereye gidiyoruz’ temalı bir sohbet gerçekleştirdi. Gençler Başkan Yazıcı’ya merak ettikleri soruları sordu.

 “GENÇLER ÇOK GÜZEL SORULAR SORARAK BİZİ ZORLADI”

 Gelenekselleşen buluşmalarda, öğretmenlerin sorunlarını ve önerilerini dinleyip, öğrenciler ile interaktif bir sohbet gerçekleştiren Başkan Yazıcı, “Okul müdürümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile bugün Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi’ndeydik. Önce İstiklal Marşı’nı söyledik ardından öğretmenlerimizle sohbet ettik. Öğretmenlerimizle okulun fizik yapısı, ders programı, öğrencilerin üçüncü bir adres olarak sosyal kültürel gibi bütün faaliyetlerde ne yapabiliriz diye düşündük, konuştuk ve ona göre öneriler aldık. Ardından lise son sınıflarla 2 saat süren soru cevap şeklinde interaktif bir program yaptık. Gençler çok güzel sorular sorarak bizi zorladı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunmaktan çok büyük keyif aldım. Gençlere başarılar diliyorum. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.