Demokrat Parti Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran Saadet Partisi’nin listesinden meclis üyesi adayı olduğu gerekçesiyle görevden alındı.

YAŞAR TAŞKIRAN OLAY’A KONUŞTU “SAADET’DEN ADAY OLDUĞUM İÇİN GÖREVİME SON VERİLDİ” DEDİ.

Mesut Yılmaz ANAP’ından beri Tuzla’da ilçe başkanlığı yapan ve Demokrat Parti’nin emektar sevilen ismi olan Yaşar Taşkıran OLAY’a yaptığı açıklamada “Demokrat Parti’de neler olup bittiğinden benim haberim yok…Saadet Partisi Listesi’nden meclis üyesi adayı olduğum için görevimize son vermişler…ANAP eski Genel Başkanı Salih Uzun beni telefonla arayıp “Yaşar bey seçim sonunu kadar sakın bir başka partiye geçme…Senin yerin bizim kalbimizde ayrı. Ankara’ya gelmeni ve seninle görüşmek istiyorum” dediğini söyledi. Eşinin rahatsızlığı nedeniyle bunun şimdilik görüşmenin mümkün olmayacağını söylediğini dile getiren Yaşar Taşkıran “Bu konuda şimdilik fazla bir şey konuşmak istemiyorum” dedi.

TABELALAR BİRBİR SÖKÜLÜYOR

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Demokrat Parti’nin (DP) birçok ilçe teşkilatında deprem yaşanıyor. Partinin birçok ilçede tabelası sessiz sedasız söküldü, sökülmeye de devam ediyor.
İstanbul’da yedi ilçe başkanı, ilçe yönetimleriyle birlikte görevden alındı. Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim, Ümraniye İlçe Başkanı Muhammed Dursun Bulut, Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran, Ataşehir İlçe Başkanı Deniz Finci, Fatih İlçe Başkanı Hakan Yorgun, Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu ve Esenler İlçe Başkanı Satılmış Kandemir, şimdiye kadar Genel Merkez kararıyla görevden alınan isimler oldu.

Bu isimler arasında, Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran, Mesut Yılmaz ANAP’ından beri Tuzla’da yönetici konumundaydı ve partinin emektar sevilen ismiydi.