Batıyakası Televizyonu, Batiyakasitv.com internet haber gazetesi, Kars Ardahan İlleri Serhat İlleri Dergisi ile medya sektörüne hizmet veren Batıyakası Medya Grubu kuruluşunun 17. Yılı muhteşem bir etkinlikle kutlandı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kars Ardahan İlleri Serhat İlleri Dergisi birlik ve beraberlik gecesinde her yıl olduğu gibi bu yılda iş, siyaset, spor ve sanat camiası bir araya geldi. Şekerpınar Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iş, sanat, spor dallarında başarılı isimlerin ödüllendirildiği gecede türküler söylendi halaylar çekildi, davetlilere kaz ikram edildi.
Batı Yakası Televizyonu Program yapımcısı Özgür Agin sunumu ile gerçekleşen gecenin açılış konuşmasını yapan Batıyakası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü, ‘’gerek televizyon, gerek serhat illeri dergisi ile yaşadığımız bölgeye hizmet veriyoruz ancak doğduğumuz yeri hiç unutmadık doğduğumuz yere de hizmetti unutmuyoruz.
Kıymetli konuklar, hepimiz ülkemizin farklı farklı noktalarından gelerek Kocaeli’ye yerleştik. Lakin hiçbirimiz doğduğumuz yer ile bağlarımızı koparmadık. Doğduğumuz yerleri unutmadığımız gibi doyduğumuz yerlere de hizmet etmeye devam ettik. Doğduğu yeri unutmayan, doyduğu yer için mücadele eden ülke sevdalılarıyız. Bizlerde medya sektöründe ki 17. Yıl etkinliğimizi kutlamak için doğduğumuz yerin kültürü olan Kaz Eti ikramıyla bu geceyi kutlayacağız.
Bölgede birçok ilke imza atan ve karşımda gördüğüm tablo ile başarılı olan bir kuruluş olduğumuzu görebiliyorum. Bu başarı sadece şahsımın değil ekip arkadaşlarımındır. Onlara emekleri için teşekkür edierken, buraya davet edemediğimiz dostlarımızdan da affına sığınıyorum.’’ Dedi.
Bülent Kömürcü’nün konuşmasının ardından başarılı isimler ve firmalara, gecenin sponsorlarına;
HKN Gayrimenkul Hakan Uğurlu, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir.
SMA Metrostar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Örs.
Mamikler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Mamik.
Çayırova Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aytekin Sır.
Yazar Ali Turan Barniç.
Teknolojiks Kurucusu Fırat Çelik.
Mamikler Kuyumculuk Sahibi Faruk Mamik.
OTO Adam Otomotiv Özcan Oktulmuş
Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Bilek Güreşi sporcusu Atilla Koçak
Uzmanlar Oto Servis Lokman Bavaş
Bölge Gayrimenkul Fuat Özdağ
İş Kadını Nuran Kavartkurt
İş İnsanı Kemalettin Akkurt ( İlhan Akkurt)
AKER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ertuğrul Işık
GO Petrol İş İnsanı Yunus Orman
Avşar Oto Kadir Avşar,
Hayat Tıp Merkezi Veysel Saltaş
Öztürk Grup Mehmet Öztürk
Yüzbaşıoğulları Turizm Ziya Yüzbaşıoğulları.
Toprak Gayrimenkul Danışmanlığı Emre Toksöz’’ plaketleri verildi.
Bu arada Batıyakası Medya personelleri de unutlmadı ve plaketle onurlandırıldı. Ödül töreninin ardından serhat illerinin olmazsa olması meşhur lezzeti kaz eti ikram edildi. Batıyakası Televizyonu programcısı İbrahim Keskin ve İhsan Özdağ, sanatçı Burak Akbulut söyledikleri birbirinden güzel türkülerle, şarkılarla geceye renk kattılar. Program halayların çekilmesi ile son buldu.
GECEYE KATILIM
Ak Parti Kocaeli Milletveklili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, SMA Metrostar Kayhan Yiğit, Büyükşehir Belediyesi İstihdam Daire Başkanı Öztekin Kaşukci, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halim Kazan, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eriş, İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyon Başkanı Tekin Dursun, GESİAD Başkanı Muhammed Cihat Demirtaş, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Hicaz Adsız, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, Marmara KAISİAD (Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği) Başkanı Şamil Yalçın, Gebze Matbaacılar ve Reklamcılar Derneği Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık, Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aşkın Çolak, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.