Tuzla Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) kent lokantaları modelini daha da ileriye taşıyarak "Gezici Kent Lokantası" projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Üstelik dört çeşit yemekten oluşan menü 40 liradan servis edecek.
İBB'nin İstanbulluları ekonomik ve sağlıklı yemeklerle buluşturduğu kent lokantaları; Tuzla Belediyesi’nin yenilikçi anlayışla “Gezici Kent Lokantası” olarak hizmete sunulacak. Projeyi, Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl stratejik plan toplantısında Tuzlalılara 'müjde' olarak duyurdu. Kent lokantasının gezici olarak hizmet verebilmesi için Tuzla Belediyesi, envanterindeki TIR’ı lokantaya dönüştürüyor.

Her gün farklı bir noktada, 40 liraya 4 çeşit yemek


Günlük bin kişilik yemek kapasitesine sahip Gezici Kent Lokantası hafta içi her gün 12.00- 17.00 arasında hizmet verecek. Dört çeşit yemekten oluşan menü 40 lira olarak servis edilecek. Gezici kent lokantası, belirli aralıklarla Tuzla'nın farklı bölgelerinde konumlanacak. Tuzlalılar gezici kent lokantasının durakları ise belediyenin sosyal medya hesaplarından ve resmi internet sitesinden takip edebilecek.