Pendik Trabzon Çaykaralılar Derneği ombudsmanı bölgemizin tanınmış ve sevilen iş insanı Ali Kemal Aydın, AK Parti Pendik ilçe başkanı Ali Şirin’i ziyaret etti.

Merkezi Pendik Sapan Bağlarında bulunan Trabzon Çaykaralılar Derneği ombudsmanı Ali Kemal Aydın, beraberinde dernek yönetim kurulu üyesi Ayhan ( Zekeriya) Aydın ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin’i ilçe başkanlığında ziyaret etti.

Ziyarette geçmişi ve bu günün yaşananlarını değerlendiren ilçe başkanı Şirin ve iş insanı Aydın, ülke gündemine dair karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

BAŞKAN ŞİRİN, “YENİ TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIRIZ”

Pendik Trabzon Çaykaralılar Derneği yöneticilerini ve ombudsmanı Ali Kemal Aydını kabul eden Ak Parti Pendik ilçe başkanı Ali Şirin görüşmesinde, “ Halkın beklentileri mutlaka değerlendirilmeli, yeniliklerin hayata geçirilerek her kesimin bundan faydalanması sağlanmalıdır, genç siyasetçiler halka umut vermeli, halkın siyasetçi ile diyalogları sağlanmalıdır. Türkiye’nin ikinci yüzyılında yapılacak çalışmalarla halkla iç içe olacağız, yeni Türkiye yüzyılında her şey gözden geçirilecek biz teşkilat olarak yeni Türkiye yüzyılına hazırız” diye belirtti.

“BAŞKASININ YANLIŞI BENİM DOĞRUM SAYILMAZ”

Başkan Ali Şirin’e gerçekleştirdiği ziyarette önemli açıklamalarda bulunan ve Ülkemizde seçim kanunun mutlaka değişmesi gerektiğini belirten Aydın, “Biat et rahat et, mantığıyla ülke yönetilmemeli, seçim kanunu yeniden gözden geçirilmeli, beyaza kara demenin yol almayacağı bilinmelidir, başkasının yanlışı benim doğrum sayılmaz, dedi.

AYDIN’DAN BAŞKAN ŞİRİN’E ATATÜRK TABLOSU

Bölgemizde bulunan kurum kuruluş ve STK’ların başkan ve yöneticilerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 3 boyutlu tablosunu hediye geleneğini bozmayan Pendik Trabzon Çaykaralılar Derneği Ombudsmanı iş insanı Ali Kemal Aydın Ak Parti Pendik ilçe başkanı Ali Şirin’e hediye etti.

“BU HEDİYE ÇOK ÖNEMLİ”

Trabzon Çaykaralılar Derneği ombudsmanı iş insanı Ali Kemal Aydın’ın ziyarette hediye ettiği tabloyu kabul eden başkan Şirin, “bu hediye çok önemli ve çok değerli bir hediye, Ali Kemal beye bu nezaketinden ötürü teşekkür ediyorum dedi

BAŞKAN ŞİRİN AYDINA TEŞEKKÜR ETTİ

Bir süre karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan başkan Şirin ve Aydın hoş sohbet havasında geçen ziyaret sonrası gösterilen samimiyet ve nezaketten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Şirin, Ali Kemal Aydın’a teşekkür etti.